VERS GEKOELDE MAALTIJDEN
AAN HUIS GELEVERD

Maaltijd aan huis geleverd en snel opgewarmd

Maaltijd aan huis - ONS-AANBODDe service van Swennen Kristof focust zich uiteraard voornamelijk op mensen die moeilijk te been zijn, of niet zelf de mogelijkheid hebben om elke dag vers te koken. Een maaltijd aan huis geleverd regio Herk-de-Stad is niet alleen handig, het zorgt voor een goede, verse en voedingsrijke maaltijd die ook eenvoudig op te warmen is.

Vele voordelen

Voor oudere mensen of personen die moeilijk te been zijn door pakweg een ingreep, is een maaltijd aan huis geleverd regio Herk-de-Stad de perfecte manier om langer thuis te kunnen blijven wonen in alle comfort. En er zijn ook interessante opties voor scholen en bedrijven.

Ook bij mensen die weinig tijd hebben door ploegenarbeid of lange werkdagen levert Swennen Kristof verse maaltijden. Zo hoeft u niet altijd zelf te koken, en wint u meteen tijd zonder naar smaakloze prefab-maaltijden uit de supermarkt te moeten grijpen. Bij Swennen Kristof maakt u de combinatie van gemak met dagverse maaltijden. Gemakkelijk!

Gevarieerd aanbod

In de keuken wordt steeds een uitgebreid assortiment voorzien zodat het steeds verrassende gerechten zijn die de seizoenen volgen, alsook vaste Vlaamse klassiekers. Zo kunnen de vaste klanten alsook de occasionele afnemers steeds nieuwe dingen ontdekken, of trouw blijven aan de vertrouwde ingrediënten.

Uiteraard staat de chef-kok ook open voor suggesties! Laat dat gerust weten via de contactpagina van Swennen Kristof.