Contact

Hoe krijg ik mijn eten aan huis geleverd?

Wij vragen u om 3 dagen vooraf uw maaltijden te bestellen. Onze leveringsdagen zijn op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. We hanteren een weekmenu dat we de voorgaande week steeds vastleggen.

U krijgt op de afgesproken dag uw eten aan huis geleverd in Herk-de-Stad. U kunt de maaltijd meteen opwarmen, maar ze zijn ook een paar dagen houdbaar in de koelkast om later op te eten. Uiteraard is het mogelijk om meteen voor meerdere dagen per week te bestellen. U kunt ook een aantal vaste dagen opgeven waarbij wij wekelijks langskomen.

Afrekenen gebeurt contant bij levering. Indien u vaker bestelt, is het mogelijk om bijvoorbeeld op het einde van een week af te rekenen voor meerdere bezorgingen.

Soep en hoofdgerecht

U kunt kiezen om alleen een hoofdgerecht te bestellen, maar we leveren er ook graag soep bij. De soepen worden ook gecommuniceerd in de weekmenu’s.

Naast de gewone hoofgerechten, bieden wij u ook een wisselend aanbod van zoutloze gerechten. Die kunt u ook steeds bestellen.

Contact opnemen

Uw maaltijden laten leveren in Herk-de-Stad - Schulen - Berbroek - Donk - Halen - Lummen - Spalbeek - Kermt - Kuringen - Hasselt - ...... Contacteer ons!

Swennen Kristof
Contacteer ons!
013 22 00 99